Razstava adventnih venčkov in fotografiranje

Tanjo Ocepek sem spoznala na eni od mojih porok. Začaral me je njen glas. Ko sem jo spoznala, sem ugotovila, da je njena osebnostna energija nekaj posebnega. Definitivno se dopolnjuje z njeno energijo petja in ustvarjanja cvetja. Ime, ki ga je zato dala svojemu podjetju, ji popolnoma pristoji: Kotiček cvetja in petja.

V letošnjem letu sva že nekajkrat lepo sodelovali, predvsem v povezavi s poročno fotografijo in seveda s poročnimi šopki, zato sem se odločila sprejeti povabilo k njeni prodajni razstavi adventnih venčkov in ostalih novoletnih aranžmajev s tem, da vsaki družinici, ki bo obiskala razstavo in si zaželela fotografiranja, brezplačno podarim 3 božične fotografije. Fotografije dimenzije 1205 x 1795, boste prejeli v digitalni obliki, preko maila. Kakšen je torej plan? V kavarni Planinka se bomo torej “igrali” Božičke s kapicami, brki in bradico, pa morda še s čim…. Vabljeni torej v soboto 23. in nedeljo 24.11. med 9. in 11. uro, na božično fotografiranje v Kavarno Planinka, v Kamniku (poleg cerkve).

Poleg fotografiranja bodo v tem času (9.00 do 11.00), za otroke na voljo tudi ustvarjalne delavnice, kjer boste lahko sodelovali pri izdelavi božičnih okvirčkov z društvom Grunt Kamnik. V okvirčke boste seveda lahko dodali svoje nove, letošnje, božične fotografije. 😉

V popoldanskih urah dogajanj ne bo konec, saj vas bo Tanja s svojo zasedbo Mineja, razvajala s svojim glasom. Splača se jih slišati. 😀 No, kdor ne verjame, naj pride in preveri.

Vsi tisti, ki pa boste želeli nadaljevati naše druženje, da razširite svoj nabor letošnjih božičnih fotografij družinice, vas lahko povabim na krajše Zimsko-božično fotografiranje v Kranj. Prejeli boste lahko 15 visokoresolucijskih fotografij na DVD-ju, ki jih boste lahko uporabili tako za vaš spomin, kot tudi za čudovita osebna darila ob božično-novoletnih praznikih. Kaj je lepšega, kot babici in dedku podariti ličen družinski albumček, zgibanko, slikico v okvirčku ali celo veliki print vaše družinice z rastočimi vnučki. 😉

Ne pozabite torej na naslednji vikend; 23. in 24.11. 2013. Kavarna Planinka, med 9. in 11. uro. Razvajajmo svoje čute, zabavajmo se in beležimo spomine s fotografijami družinice.

Tanja

Komentarji

komentarji

Če želiš, lahko napišeš svoje mnenje o tej objavi.

Leave a reply.

You must be logged in to post a comment.