Pustovanje v Kranju

Tokrat pišem o sobotni, idejno ohromljeni pustni povorki v Kranju. Želela sem dodati še kakšno fotografijo današnjega otroškega pustnega rajanja, vendar je žal ne morem, saj je rajanje odpadlo zaradi “slabih vremenskih razmer”. Verjamem, da mestna občina Kranj “nima” toplega in suhega prostora, kamor bi lahko povabila male, zabave in krofov željne maske.

Letošnja pustna povorka v Kranju je bila, kakor sem že omenila, še bolj ohromljena kot prejšnje leto, zato sem iskala nekaj kar bi bilo vredno evidentirati. Ker mi za slovensko kulturo ni tako malo mar, sem se letos posvetila fotografiranju KURENTOV in KURENTK. Seveda pri tem nisem bila neopažena. Prostovljno so se mi nastavljali in zame pozirali, za kar sem sicer morala izgubiti svoj nov, čudovito mehek in topel šal. No ampak, če so bili fantje tako srečni … je bila menjava odlična. Na koncu sem dobila celo kurentov poljub na lice, ki naj bi prinašal srečo. Bomo videli.:) No, bila je prav fina izkušnja. Več pa na spodnjih fotografijah.

Pustovanje-Kranj-01 Pustovanje-Kranj-02 Pustovanje-Kranj-03 Pustovanje-Kranj-04 Pustovanje-Kranj-05 Pustovanje-Kranj-06 Pustovanje-Kranj-07 Pustovanje-Kranj-08 Pustovanje-Kranj-11 Pustovanje-Kranj-12 Pustovanje-Kranj-13 Pustovanje-Kranj-14 Pustovanje-Kranj-15 Pustovanje-Kranj-20 Pustovanje-Kranj-16 Pustovanje-Kranj-17 Pustovanje-Kranj-18 Pustovanje-Kranj-19 Pustovanje-Kranj-21 Pustovanje-Kranj-22 Pustovanje-Kranj-23 Pustovanje-Kranj-09 Pustovanje-Kranj-24

Preveri še mojo stran o družinski in poročni  fotografiji na polonabartol.com.

Komentarji

komentarji

Če želiš, lahko napišeš svoje mnenje o tej objavi.

Leave a reply.

You must be logged in to post a comment.