Poslovni portreti – Urša Sonnenwald – Cukerčki

Tokrat so tema mojega pisanja prav posebni in sladki poslovni portreti. Pred časom sem imela priložnost spoznati mojstrico sladkih dobrot za vse priložnosti – Uršo Sonnenwald. Skoraj v hipu me je očarala s svojo energičnostjo, širokim in iskrenim nasmehom ter seveda s svojimi Cukerčki; prelepimi in okusnimi (mnjamsi) slaščicami, tortami, narejenimi z veliko mero ljubezni, stila in seveda domišlije. V njenih izdelkih sem prepoznala tisto čudovito ženstvenost, ki se zrcali v njenih očeh. Njena želja je bila, da bi skupaj ustvarili uradne poslovne portretke, portretke v šefovski obleki, na moj način. “Ja seveeeeda, da bi se lahko dogovorili in naredili nekaj poslovnih portretov”, je bila moja prva misel. Ampak glede na to, da so mi njeni izdelki v hipu prirasli k srcu, si nisem mogla kaj, da ne bi razmišljala o predlogu nadgradnje osnovnih poslovnih portretov, z njenimi izdelki in z energijo, ki jo odraža. Predstavila sem ji nekaj idej in ona je bila takoj za akcijo. Jaz sem začela zbirati ekipo, midve pa sva začeli planirati naše fotografiranje.

Foto: polonabartol.com
Asistentka: Klavdija Žitnik
Make-up in frizura: Manja Trtnik (TM Esthetics)

Prva na seznamu je bila nežna poročna tortica s čudovito sladkorno vrtnico na vrhu, ki jo je skrbno izdelala sama in se sedaj ponosno postavlja v mojem izložbenem oknu.

poslovni-portret-002
poslovni-portret-005

No, ampak ženske smo prave sladkosnedke. Hehehe… To ni skrivnost, kajne? To je dejstvo. In dejstvo je bilo tudi, da je bila naša čudovita, energična ekipa sestavljena iz samih žensk, zato sva nadaljevali z idejo privlačnih cup-cakesov, ki smo jih seveda tudi degustirale in si tako nabrale energije za nove ideje. No, vmes smo odložile šefovsko uniformo, … Kakopak, … saj ne morem iz svoje kože. Urši smo izbrale novi styling, Manja pa je nadgradila poslovni make-up z bolj zabavnim, bolj intenzivnim, primernim njenim obraznim potezam in karakterju.

poslovni-portret-003   poslovni-portret-004
poslovni-portret-010   poslovni-portret-011   poslovni-portret-012

Pa je prišel … SMAAAASHING CAKE TIME oz. ČAS ZA UNIČENJE TORTICE 😀 Da, že nekaj časa sem ga imela v svojih mislih in tokrat sem začutila, da je čas pravi in prav tako ekipa. Urši je bila ideja takoj všeč, zato si je pripravila pravcato rojstnodnevno tortico, s katero smo si resnično dale duška. Bile smo kot mali otroci, ki se jim zasvetijo oči, ko zagledajo pred seboj slastno dobroto in si ne morejo pomagati, da se je ne bi “dotaknili”. No, zadevica je bila tako zanimiva, da sta se je čisto na koncu polastili še Klavdija in Manja, ki sta za trenutek odložili svoje delo. POMEMBEN NASVET ZA ODRASLE: Vredno je poskusiti 😀

poslovni-portret-006   poslovni-portret-007
poslovni-portret-008
poslovni-portret-009
poslovni-portret-013   poslovni-portret-014
poslovni-portret-015
poslovni-portret-016
poslovni-portret-021

Ko ideje vrejo, se jim človek ne more upreti, če so seveda pravi pogoji in energija, zato smo naše fotografiranje zaključile s pravo mokasto vojno in Urši ustvarile pravcato zimsko idilo.

poslovni-portret-018   poslovni-portret-020

Srečno Urša pri kreiranju svojih Cukerčkov. Če pa želite o njej in njenem delu prebrati kaj več, prelistajte revijo Lisa, ki izide v tem tednu.

V kolikor si tudi vi želite posebnih, zabavnih portretkov ali poslovnih portretov, sem za pogovor in “nore” ideje 😀 dosegljiva na 040 836 998, na mailu, ali preko spletnega obrazca.

Komentarji

komentarji

Če želiš, lahko napišeš svoje mnenje o tej objavi.

Leave a reply.

You must be logged in to post a comment.