Poročno fotografiranje – Kjara in Chris

Neke zgodnje spomladanske noči sem živo sanjala. Poroko na zelenem dvorišču kamnite kraške hiše, s potonkami. Potonke so ene mojih najbolj občudovanih rožic, saj so romantične in tako opojnega vonja. Sanjala sem o poroki s čudovitimi detajli v retro vintage stilu, ki mi je tako pri srcu. V tem stilu namreč iščem svojo inspiracijo za vse kar delam in doživljam. Ko me je Kjara klicala in sva se pogovarjali o tipu njune poroke, o njunih željah, … me je prešinilo. Govori o poroki iz mojih sanj. 😀

Nekaj dni pred samo poroko smo se dobili na Krasu in izvedli v prekrasni popoldanski svetlobi, predporočno oz. kot se je kasneje izkazalo kar poročno portretno fotografiranje. Njuna energija in ljubezen sta odražala vse. Jaz sem nakazala smer, nato pa sem jima sledila in beležila romantične trenutke za njun spominček.

Na dan poroke, sem točno vedela kaj želita in kako želita, da so njuni spomini zabeleženi skozi poročno fotografiranje. Poznala sem njune želje, njun stil. Pozno popoldan sva se pripeljala na Kras, saj se je ključni dogodek zgodil, ko so zadnji sončni žarki obsvetili kraško podeželje, dogajanje pa se je nadaljevalo v toplo, prijetno poletno noč. Ko sva zagledala kako sta uredila prostor, kako sta se potrudila za vsak posamezen detajl, sva bila čudovito inspiriana. Nisva izgubljala časa. Vsak trenutek tega dne je bil čudovit detajl, ki jih je v celoto povezovala njuna ljubezen.

Sanjati in živeti svoje sanje, je čudovito, neopisno, zato sem zelo, zelo hvaležna, da sta mi dovolila objavo nekaterih fotografij iz njunega poročnega dne.

Hvala vama Kjara in Chris. Naj se vajin pravljičen poročni dan nadaljuje skozi vajino skupno življenje.

Več poročnih fotografij pa najdeš na moji spletni strani s klikon na POVEZAVO.

fotografiranje-poroke-07

Preveri pa še mojo stran o družinski in poročni fotografiji na polonabartol.com.

Komentarji

komentarji

Če želiš, lahko napišeš svoje mnenje o tej objavi.

Leave a reply.

You must be logged in to post a comment.