Novoletno okraševanje

Letošnji november sem začela entuziastično. S Titom sva naslikala božično-novoletno sliko, pobarvala sem makarone, potem pa….shit, shit, … čez vikend je že 1. adventna nedelja. Jp, in jaz brez venčka na vratih. Itak sem se še isti trenutek podstopila limat makarone na venček, ki sedaj visi na vhodnih vratih. Izgleda nekako takole.

OK, super sem si mislila. Sedaj imam čas, da narediva s Titom okraske za novoletno jelko. No, prehitela naju je njegova bolezen, pa še g. Bartol je obležal. Kaj pa sedaj???? Pri brskanju po kleti, kjer ni da ni, sem našla okraske lanske smrečice. Čisto sem pozabila nanje. Lansko leto sva jih naredila s Titom in zanje porabila kar nekaj časa. Le zakaj bi jih pustila v kleti ? Odločila sem se, da so mi še vedno všeč in, da jih bom tudi letos porabila za okraševanje jelke in stanovanja. Izgledajo pa takole:

Če bi kdo želel narediti take okraske, je zadnji čas, da se podstopi. Poleg časa, potrebujete samo krogle iz stiropora, akrilne barve, bleščice, bucike in perle želenih oblik ter barv. Veselo na delo!

Komentarji

komentarji

Če želiš, lahko napišeš svoje mnenje o tej objavi.

Leave a reply.

You must be logged in to post a comment.