Natečaj SRČKANI OTROCI

Zmagaj in si pridobi šuting v vrednosti  150 EUR s polonabartol.com


Zakaj sem ustvarila natečaj?

Preprosto povedano zato, ker si želim na svoji Facebook strani http://www.facebook.com/polonabartolcom še več medsebojnega dogajanja, komunikacije in tudi zato, ker si stalno želim spoznavati nove ljudi, ki bi jih zanimalo dogajanje v zvezi z otroci in njihovo unikatnostjo. Pravila natečaja lahko najdeš na zavihku Natečaj moje Facebook strani.

Kako lahko sodelujem?

1. Od 1.2. do 14.2.2011 bom zbirala fotografije vaših srčkov (otrok, vnukov, nečakov/nečakinj ipd.), mlajših od 15 let. Fotke mi pošljite na na mail info@polonabartol.com.

2. Za sodelovanje ti ni potrebno pustiti nobenega podatka, prosila bi le za ime otroka in tvojo relacijo do njega (sin/hči, vnuk/vnukinja, …), da bom pod fotografijo lahko napisala ime.

3. Poslane fotografije morajo biti tvoja last.

4. Fotografij profesionalnih fotografov ne bom upoštevala.

Kdaj lahko začnem z glasovanjem?

1. Dne 15.2. 2011 bom objavila galerijo z vsemi prispelimi fotografijami in tako odprla glasovanje, ki bo potekalo do 7.3. 2011.

2. Uradno bo zmagovalec/zmagovalka natečaja razglašen/a na prav poseben dan – dan žena (8.3.2011), na moji Facebook strani http://www.facebook.com/polonabartolcom.

Kako bo izbran zmagovalec/zmagovalka?

1. Fotografija srčka z največ glasovi, bo zmagovalka natečaja.

Kdo lahko glasuje?

1. Za glasovanje moraš biti oboževalec moje Facebook strani http://www.facebook.com/polonabartolcom.

2. Če še nisi moj oboževalec, pa bi si želel postati, lahko narediš tako, da klikneš desno zgoraj gumb LIKE.

3. Če želiš, da bi za fotografijo glasovali tudi tvoji domači, prijatelji, znanci, to storiš tako, da jim pošlješ vabilo, naj polajkajo mojo stran. To storiš tako, da na moji Facebook strani  http://www.facebook.com/polonabartolcom klikneš na zavihek PRIPOROČI ME in začneš izbirati svoje FB prijatelje. Ko so označeni želeni prijatelji, ne pozabi pritisniti na spodnji, modri gumb POŠLJI POVABILO. Še lažje pa je, da deliš fotografijo svojega srčka in jih pozoveš naj glasujejo zanjo.

Kako oddaš svoj glas?

1. V galeriji lahko oddaš svoj glas tako, da pod posamezno fotografijo napišeš komentar, kot npr. »glas«, »glasujem«, »moj glas« itd. Samo lajkanje/všečkanje slike ne bo štelo.

2. Za fotografijo lahko oddaš svoj glas samo 1-krat. Lahko pa glasuješ za več slik iz galerije.

Kaj pa NAGRADA???

1. Šuting v vrednosti 150 EUR s polonabartol.com !!!!

2. Zraven prejmeš še do 30 kos printanih fotografij dimenzije 10×15 cm, izbor fotografije in vse obdelane fotografije na DVD-ju.

3. Šuting je potrebno izkoristiti najkasneje do 8.6. 2011.

PA ZAČNIMO!!!

Komentarji

komentarji

Če želiš, lahko napišeš svoje mnenje o tej objavi.

Leave a reply.

You must be logged in to post a comment.