Natečaj srečka nosečka

Natečaj Srečka nosečka sem se odločila organizirati, ker v februarju uradno odpiram svoj portretni foto studio, na Gregorčičevi 6, v Kranju. Do sedaj sem vsa fotografiranja izvajala samo in izključno na terenu, sedaj pa bom svoji dosedanji ponudbi dodala tudi ponudbo studijskega fotografiranja. Pripravljam tudi dodatne možnosti printov, ki jih bom predstavila konec februarja.

Moj foto studio ne bo čisto navaden studio, kjer se lahko fotografirate za osebno izkaznico in vozniško dovoljene. Pri meni tudi ne boste razvijali slik, ki jih posnamete sami. Kaj pa boste lahko počeli v mojem studiu? V njem boste lahko s predhodnjim dogovorom, v sproščenem okolju in v popolni zasebnosti, beležili spominčke za svojo družinico. Trudim se in trudila se bom še naprej, da bom v studiu združevala ponudbo kreativnih Slovenk/Slovencev, ki s svojimi ročnimi spretnostmi, kreirajo in ustvarjajo čudovite izdelke, katere bomo lahko uporabili med našimi fotografiranji. Izbirali boste torej lahko različna barvna ozadja in dodatke, ki se bodo redno dopolnjevali in spreminjali.

Natečaj Srečka nosečka sem torej organizirala, ker želim, da me spoznate in si privoščite za svoj spomin in za spomin svojega otročka celostno fotografiranje; od obdobja nosečnosti, pa vse do prve svečke. Obdobje nosečnosti in obdobje prvega leta starosti otroka sta zelo posebna. To je obdobje čustveni sprememb ženske, para. Je obdobje, ko se se večinoma parom obrne svet, največkrat na glavo. 😉 Je obdobje kjer s partnerjem ugotovita, da je srce veliko in, da je ljubezen mogoče deliti. Je tudi obdobje, kjer je vsak najmanjši napredek otročka še posebno vreden vsakega občudovanja. Slovenke imamo namreč luksuz, ki se ga največkrat ne zavedamo dovolj, in sicer, da imamo svojega otročka lahko skoraj celo leto samo zase, za svojo družinico. Ko pogledam nazaj sem resnično vesela za to “podarjeno” leto, no dve leti 😉 Koliko zabeleženih spominov imam na te trenutke. Ker se zavedam posebnosti tega obdobja, sem torej pripravila paketek Srečka nosečka, ki bo od februarja dalje tudi v moji redni ponudbi.

Za 5. nosečnic, ki se bodo prijavile na natečaj in bodo dovolile, da jih spremljam skozi to čudovito čustveno obdobje, bom zabeležila:
– čas nosečnosti (začetek 8. meseca),
– čas, ki tako hitro mine – čas novorojenčka ( prvih 10 dni po porodu)
– dojenčka v prvih 10 ih dneh 3., 6., 9., 12. meseca njegove starosti.

Vsako fotografiranje bo nekaj posebnega, saj je vsako otrokovo obdobje polno sprememb. Vsako obdobje bomo torej zabeležili skozi 5 obdelanih, visokoresolucijskih fotografij. Po želji, pa bomo na koncu celotno obdobje strnili v čudoviti foto knjigi, pripravili velik print ipd.

Pssst. Vse sodelujoče v natečaju Srečka Nosečka, pa na koncu čaka tudi supertruper nagrada, ki za enkrat ostane skrivnost. Splača se sodelovati 😉

Z veseljem bom prisluhnila predlogom, idejam vseh tistih, ki sodelujete na natečaju in tudi vseh ostalih, ki si želite izraziti mnenje in deliti z mano. Vsi predlogi, ideje so zelo dobrodošle na info@polonabartol.com

V kolikor ste torej ena od kreativnih Slovenk in Slovencev, ki bi si želela sodelovanja, bom vesela vašega kontakta na info@polonabartol.com

Srecka-nosecka-1

Preveri pa še mojo stran o družinski in poročni fotografiji na polonabartol.com.

Komentarji

komentarji

Če želiš, lahko napišeš svoje mnenje o tej objavi.

Leave a reply.

You must be logged in to post a comment.