Modna revija recikliranih oblačil – TIE ME UP

V soboto sem v okviru festivala LUFT, fotografirala modno revijo, z naslovom TIE ME UP. Ja, priznam… Bilo me je kar malce strah, saj je bilo fotografiranje modne revije zame prvič 😉 Glede na to, da smo v predbožičnem času, da imam termine za fotografiranje družin, nosečnic, dojenčkov in novorojenčkov, že zelo zasedene in se težko najde kak prosti trenutek za preizkušanje “novitet”, sem se kar težko odločila, da se podam dodatno še na pot fotografiranja modne revije. Ampak… kakšno bi bilo življenje brez izzivov ? Odločitev je padla, ker me je pritegnila njena vsebina. Rdeča nit, bistvo revije je bila reciklaža oblačil. Živimo v času, ko imamo na razpolago ogromne količine, v veliki večini poceni oblačil, ki so posledično tudi nizke kakovosti in mnogokrat zelo poceni proizvodnje. To seveda vpliva tudi na naše zdravje in vsakodnevno počutje, pa če se tega zavedamo, ali ne. V času v katerem živimo se tako lahko dnevno odločamo za nakup in tudi odpis svojih oblačil. Problem takšnih navad, problem našega ravnanja, ki se ga do predkratkim niti še nismo dobro zavedali, je ogrooomna količina oblačil, ki jo zavržemo v smeti in s tem onesnažujemo okolje, lasten življenjski prostor. Na to nas sicer opozarjajo mediji, vendar čisto premalo in nas počasi osveščajo kako odgovorno ravnati z odsluženimi oblačili. Kaj torej s starimi oblačili, ki nam niso več všeč, ki niso več dovolj modna? Ana Vidic (AVarmino), ki je bila idejna vodja modne revije, se je odločila, da nam pokaže kako lahko stara oblačila dobijo novo obliko, nov značaj in postanejo znova atraktivna, modna. Za vse svoje predelave je Ana oblikovala tudi unikaten nakit iz usnja in kovine lastne blagovne znamke AVarmino, ki je lepo zaokrožil posamezen styling. Za make up in frizurico deklet sta poskrbeli Eva Vidic (Isis – kozmetični in frizerski salon) in Sanda Kordeš. Posebno presenečenje je bil zadnji izhod, kjer so se dekletom pridružili tudi pasji prijatelji za katere je poskrbela Meta Zakrajšek ( Kanina – Spa howtel & boutique). Vsaki modelki je glede na styling in karakter pripisala čistokrvnega pasjega prijatelja in jih za to priložnost tudi posebej uredila.

Modna revija se je dogajala na Cankarjevem trgu v Škofji Loki in je bila na ogled vsem, ki so prišli z namenom, da si jo ogledajo, pa tudi vsem mimoidočim. Prekrasna dekleta Maruša, Agata, Ana, Anja so se prelevile v priložnostne modelke in revije odpeljale odlično. Uživala sem v novi izkušnji, vendar pa sem najbolj uživala in se zabavala po zaključku, ko smo z dekleti in kužki fotografirali še njihove portretke. No, ampak to bo pa na vrsti v kakšni drugi objavi ;))))

Modna-revija-logo-01

Modna-revija-logo-02

Modna-revija-logo-03

Modna-revija-logo-04

Modna-revija-logo-06

Modna-revija-logo-07

Modna-revija-logo-08

Modna-revija-logo-09

Modna-revija-logo-10

Modna-revija-logo-12

Modna-revija-logo-13

Modna-revija-logo-14

Modna-revija-logo-15

Modna-revija-logo-16

Modna-revija-logo-17

Modna-revija-logo-18

Modna-revija-logo-24

Modna-revija-logo-21

Modna-revija-logo-22

Modna-revija-logo-23

Modna-revija-logo-27

Modna-revija-logo-28

Modna-revija-logo-29

Modna-revija-logo-30

Modna-revija-logo-32

V kolikor si tudi vi želite fotografiranja dogodkov sem dosegljiva na 040 836 998, na mailu, ali preko spletnega obrazca.

Komentarji

komentarji

Če želiš, lahko napišeš svoje mnenje o tej objavi.

Leave a reply.

You must be logged in to post a comment.