Mini spomladanski fotošuting – Leo

Z Leom in njegovimi starši smo se spoznali pred dobrima dvema letoma. K meni na Gorenjsko so na fotografiranje v žitu, kot veter, “pridrveli” iz Primorske. Prišli so s čudovitimi slamniki. Njihova energija, sreča in ljubezen, ki jo izžarevajo, so se mi vsidrali v spomin in v srce. Takrat sva z Ines pred samim fotografiranjem, veliko govorili o tem kaj si želijo in kaj jim je všeč. Na koncu sva ugotovili, da sva si pri predstavah kakšne družinske fotografije želijo imeti, kompatibilni. Želela si je namreč samosvojih, edinstvenih, lifestyle fotografij, na katerih se čuti tisto kar oni so in kar izražajo. Želeli so, da jih v določenem okolju spremljam in trenutke zabeležim na svoj način.

Ko se mi je oglasila tokrat, sem se zeloooo razveselila. Prva misel mi je bila: “Primorci prihajajo na Gorenjsko!” 🙂 Zopet se bomo srečali. 🙂 Zopet bodo prinesli na Gorenjsko en ogromen oblak pozitivne energije. Ja, resnično sem se razveselila njenega sporočila. Takoj sem začela razmišljati tudi o tem kako velik je sedaj Leo, so se kaj spremenili in seveda, ali so še vedno tako zabavni, polni smeha in energije. Zelo veliko mi namreč pomeni, ko se družinice vračajo k meni na družinska fotografiranja. Trudim se, da vsako leto poskrbim za nove lokacije, nove dogodivščine, da jim vsako leto posnamem čisto drugačne, dinamične fotografije, ki opisujejo radost in srečo družinice glede na razvojno stopnjo otročkov.

Za tokratno fotografiranje z Ines nisva imeli dolgih pogovorov kaj pričakuje od družinske fotografije, niti nisva usklajevali stylingov, saj sva obe točno vedeli kaj jim je všeč in kaj si želijo. Naročila sem ji samo, da pride na Gorenjsko brez make-upa, saj je zanj poskrbela Petra. Postavila sem jih torej v okolje kmetije Belehar, kjer je Leo zelo užival, enako pa tudi njegova starša. Kakšno zgodbo smo zapisali tokrat pa na spodnjih nekaj fotografijah.

druzinska_fotografija_01

druzinska_fotografija_02

druzinska_fotografija_10

druzinska_fotografija_04

druzinska_fotografija_24

druzinska_fotografija_12

druzinska_fotografija_11

druzinska_fotografija_07

druzinska_fotografija_09

druzinska_fotografija_05

druzinska_fotografija_06

druzinska_fotografija_13

druzinska_fotografija_15

druzinska_fotografija_16

druzinska_fotografija_17

druzinska_fotografija_18

druzinska_fotografija_21

druzinska_fotografija_19

druzinska_fotografija_20

druzinska_fotografija_22

druzinska_fotografija_23

Preveri še mojo stran o družinski in poročni fotografiji na polonabartol.com.

Komentarji

komentarji

Če želiš, lahko napišeš svoje mnenje o tej objavi.

Leave a reply.

You must be logged in to post a comment.