Mini spomladanski fotošuting 2013

Sezono začenjam z mini družinskim fotošutingom. Tokrat se nisem odločila za polja, ali rože, ali gozd oz. kaj temu podobnega. Že nekaj časa sem v svojih mislih razvijala idejo o mini družinskem fotošutingu na manjši, lični kmetiji, kjer bi otroci dobili stik z naravo in z umirjenimi domačimi živalicami. Ker je spomladanski čas primeren za fotografiranje z živalskimi mladički, sem se odločila, da poiščem ustrezno kmetijo.

Po naključju sem pred časom spoznala žensko, ki je prav tako mama dveh otrok in se je v letošnjem letu odločila, da stopi na samostojno pot v svojem poklicnem življenju. Ugotovili sva, da imava marsikaj skupnega in, da se najini dejavnosti lepo dopolnjujeta. S Petro Nograšek iz Studia Petras, profesionalno vizažistko in organizatorko porok, sva se odločili združiti moči in pripraviti fotografiranje družinice.

Moja ideja z živalskimi mladiči, je spodbudila Petro, da me pelje na ogled male, lične kmetije Belehar v Voklem, v bližini Kranja. Tam se vedno vesel gospod Rajko z ženo, posveča urejanju udobnega življenja svoji mali čredici kozic in zajčkov. Na kmetiji se ukvarjajo tudi z vzrejo papagajčkov različnih vrst, ki pa se jih lahko opazuje le od daleč, zaradi gnezdenja. Človek ne more prehvaliti niti njihovega kozjega sira 🙂

Kako bo potekalo fotografiranje?
Pred začetkom se bodo mamice na hitro lahko sprostile pod rokami Petre, ki bo poskrbela, da boste na fotografijah, izgledale sijoče. Otroci se bodo med tem z očkom sprehodili naokoli in opazovali življenje na kmetiji. Poslastica za dečke, morda tudi za deklice, bo traktor starodobnik.

Fotografiranje bo trajalo 20-30 minut. Za vas bom na kmetiji pripravila 2-3 lokacije/scene, v katere bomo vkomponirali tudi živalice. Katero sceno boste izbrali, se lahko odločite na licu mesta. V kolikor bi se otroci živali bali, jih bomo odstranili iz predvidene scene. Poskrbela bom, da bo vaša družinica prejela 15 do 20 unikatnih, visokoresolucijskih fotografij na DVD-ju. Po želji se lahko odločite še za izdelavo albumčka oz. zgibanke iz našega fotografiranja oz. za nakup dodatnih, večjih printov fotografij.

Fotografiranje bo potekalo v soboto, 11.5.2013. Čim prej rezerviraj svoj termin, saj je število mest omejeno. Rezervacije na info@polonabartol.com ali na 040 836 998.

Na snidenje 😉

Fotografiranje-na-kmetiji3

Fotografiranje-na-kmetiji1

Fotografiranje-na-kmetiji2

Fotografiranje-na-kmetiji1

Preveri še mojo stran o družinski in poročni fotografiji na polonabartol.com.

Komentarji

komentarji

Trackbacks for this post

  1. Mini spomladanski fotošuting – Aleksej - BLOG polonabartol.com - Blog o fotografiji vezi, lepote in moje domišljije.
  2. Mini spomladanski fotošuting – Leo - BLOG polonabartol.com - Blog o fotografiji vezi, lepote in moje domišljije.