Kam na izlet – Sv. Jošt nad Kranjem

V nedeljo se prebudimo v čudovito, sončno jutro in seveda takoj pade vprašanje: Kam na izlet? Pia pravi: “Ja, glemo v hlibe!” Ker imamo pred samim pohodom še toooliko stvari, ki jih je potrebno v “paketu” opraviti, smo se odločili za popoldanski izlet na Sv. Jošt nad Kranjem. Poti na vrh je več. Sicer se je mogoče na Jošt pripeljati tudi z avtom, vendar mi te možnosti nikoli ne izberemo. Odločimo se raje za eno izmed neštetih možnosti, da hodimo po gozdu in se zabavamo. Čisto na vrhu si obdarjen s čudovitim razgledom na vse strani. Najbolj hvaležen pa je Jošt pozimi, ko je celotna kotlina v megli, tudi njena najbližja soseda Šmarjetna gora, Jošt pa se kopa v soncu in nudi čudovite poglede proti Julijcem, Kamniško – Savinjskim Alpam in proti Polhograjcem.

No, Tit se je sicer pritoževal, ker on ne bi hodil, on bi raje počel kaj drugega, ampak je odkrivanje telohov pod listjem, lomljenje palic, ki bodo ustrezale njegovi višini, ter tekmovanje s Pio kdo bo hitrejši pri hoji in tudi teku v hrib, prevladalo. Jupiiiii! Top of the top vseh stvari je bila pa slana na senčni legi pod vrhom. Ja,…. tako sta uživala, da je Pia proti vrhu izustila stavek: “Mami, danes pa škoda, da nimaš s seboj fotoaparata.” S stavkom se je začuda strinjal tudi Tit.

Čeprav sem pred samim izletom še razmišljala, da bi ga pustila doma, ker mi ni do tega, da bi ju prosila in rotila za nekaj posnetkov, sem ga tokrat vzela s seboj. Razmišljala sem, da bi naredila kakšno lepo panoramo. No, ponudila sta mi prstek … Tokrat sem po zelo, zelo dolgem času, doživela fotografiranje moje družinice zelo, zelo spontano, brez pretiranih medsebojnih nagajanj in seveda dodatno potrebnih motivatorjev. 🙂

Na koncu našega izleta sta se nama OBA in v EN GLAS zahvalila za prečudovit gozdni izlet. Kako lepo je slišati: “Mami, oči, hvala za ta izlet. Uživala sva. ”

Ja, definitivno je bilo lepo in tudi midva z Borutom sva neizmerno uživala.

fotografiranje-druzin-1

fotografiranje-druzin-2

fotografiranje-druzin-3

fotografiranje-druzin-4

fotografiranje-druzin-5

fotografiranje-druzin-9

fotografiranje-druzin-6

fotografiranje-druzin-8

fotografiranje-druzin-7

fotografiranje-druzin-10

fotografiranje-druzin-13

fotografiranje-druzin-16

fotografiranje-druzin-15

fotografiranje-druzin-14

fotografiranje-druzin-17

fotografiranje-druzin-18

fotografiranje-druzin-20

fotografiranje-druzin-19

fotografiranje-druzin-21

fotografiranje-druzin-22

fotografiranje-druzin-12

fotografiranje-druzin-24

fotografiranje-druzin-25

Preveri še mojo stran o družinski in poročni fotografiji na polonabartol.com.

Komentarji

komentarji

Če želiš, lahko napišeš svoje mnenje o tej objavi.

Leave a reply.

You must be logged in to post a comment.