Igrana poroka na gradu Strmol

V soboto sem imela priložnost biti del čudovito izpeljanenega dogodka: Igrana poroka na gradu Strmol.

Sam ambient gradu Strmol je fenomenalen. Fasciniral me je že, ko sem tam imela priložnost fotografirati poroko. Grad, popolnoma prenovljen, ki ohranja svojo originalnost svojo posebnost v vsem; v ambientu, v inventarju, čudovito urejeni naravi in poslopjih ob njem. V glavnem… zelo chic in romantično, v kolikor obožujeta gradove, tradicijo, zgodovino. V svojih mislih, ob pogledu na grad in njegovo okolico, lahko oživim kar nekaj romantičnih pravljic, jih pletem in pletem in pletem 😀

Sam dogodek je bil odlično in brezhibno izpeljan. Celoten obred je potekal kot dejansko poteka poročni obred na gradu Strmol, vključno s čudovitima modeloma: nevesto Tino Samardžič in ženinom Tadejem Sarkozijem, v poročnih oblekah, … s pričama, svati, prstanoma, make up-om iz salona lepote Klaris, z rožicami, okrasitvijo, pa seveda tudi s čudovito matičarko, glasbo in organizatorko porok na gradu Strmol, Jerco Gabor.

Vesela sem bila, da sem zopet videla kar nekaj znanih obrazov, med drugim tudi Uršo Sonenwald – Cukerčki, ki je poskrbela za čudoviti torti, muffinčke in cakepopse ter Kristino Smodila – Designliscious, ki je poskrbela za grafični design dogodka in čudovite vzorčke poročnih vabil.

Glede na to, da je dogodek imel uradnega fotografa, sem fotografirala le nekaj trenutkov, pa še to na način da uradnemu fotografu nisem bila ovira. No, ampak … ker sem resnično ljubitelj odlične kulinarike in kulinariko pod okriljem JGZ Brdo res lahko pohvalim, sem se malce bolj posvetila fotografiranju hrane. Mnjamsi 😀 😀 😀 Res vredno okušanja.

Kako je vse skupaj izgledalo, pa na spodnjih fotografijah.

poroka-Strmol-001

poroka-Strmol-002

poroka-Strmol-016

poroka-Strmol-003

poroka-Strmol-004

poroka-Strmol-005

poroka-Strmol-006

poroka-Strmol-007

poroka-Strmol-008

poroka-Strmol-009

poroka-Strmol-010

poroka-Strmol-011

poroka-Strmol-012

poroka-Strmol-013

poroka-Strmol-014

poroka-Strmol-015

poroka-Strmol-017

poroka-Strmol-019

poroka-Strmol-020

poroka-Strmol-021

poroka-Strmol-022

poroka-Strmol-023

poroka-Strmol-024

poroka-Strmol-026

poroka-Strmol-027

poroka-Strmol-030

poroka-Strmol-032

poroka-Strmol-031

poroka-Strmol-029

poroka-Strmol-028

poroka-Strmol-025

Če te zanima fotografiranje z mano, preveri mojo stran o družinski in poročni fotografiji na polonabartol.com. Dodajam pa še hitra linka do cenika in do forme za rezervacijo terminčka za sestanek ali fotografiranje 😉

Komentarji

komentarji

Trackbacks for this post

  1. Skedenj – navidezna poroka - BLOG polonabartol.com - Blog o fotografiji vezi, lepote in moje domišljije.