Fotografiranje nosečke

Fotografiranje nosečke je vedno užitek. V trebuščku se skriva toliko ljubezni in sreče, par pa skozi trenušček izžareva posebno zadovoljstvo. Obdobje nosečnosti je posebno obdobje v življenju partnerjev. Za vsakega je malce drugačno, vendar za oba zelo posebno. Medtem ko oče občuduje naraščanje trebuščka in že hiti načrtovati kaj vse bo z otročkom lahko počel, kako se bo zabaval, se sprašuje kakšno bo življenje, ko se pridruži novi član, se mama »utaplja« v najrazličnejših občutjih. Spopada se z najrazličnejšimi čustvi, vprašanji in pogosto tudi z nosečniškimi tegobami. V trebuščku se skriva toliko čustev, upov in pričakovanj staršev, zato je nosečniško fotografiranje trebuščka zelo posebno doživetje, tako za starša, kot tudi zame.

Pri fotografiranju nosečniškega trebuščka se lahko par odloči za fotografiranjem trebuščka v mojem studiu na Gregorčičevi 6 v Kranju, na svojem domu, ali celo v naravi, kjer skupaj dorečemo lokacijo in uro fotografiranja.

Najprimernejši čas za fotografiranje nosečke je konec 7. oz. v začetku 8. meseca nosečnosti, ko je trebušček že velik, mamica pa se počuti še prijetno, zato ni prezgodaj če si datum fotografiranja rezervirata že ob potrjenih 16-ih tednih nosečnosti.

nosecka-1

Komentarji

komentarji

Če želiš, lahko napišeš svoje mnenje o tej objavi.

Leave a reply.

You must be logged in to post a comment.