Otvoritev foto studia – fotografiranje nosečnic, novorojenčkov, dojenčkov, družinic in parov

Dolgo časa sem razmišljala in delala na tem, da bi si nekoč ustvarila udoben prostorček z veliko naravne svetlobe, kjer bom imela združene vse mogoče rekvizite na enem mestu in bo prilagojen za udobna portretna fotografiranja nosečk, novorojenčkov, dojenčkov, družin, parov oz., da bom lahko prilagodljiva željam posameznikov. Sanjala sem o starem meščanskem in ne prevelikem foto studiu, z visokimi stropovi in z veliko naravne svetlobe. Sanjala sem, da bom lahko končno predstavila tudi čudovite velike printe fotografij, posnetih skupaj, na naših fotografiranjih, pa tudi zloženke, foto knjige in ostale materiale, ki prihajajo v ponudbo mojega studia. Sanjala sem, da bom v prostoru združevala unikatne izdelke izpod rok kreativnih posameznikov. Sanjala sem o prostorčku, ki bo opazen, vendar dovolj umaknjen od vsakodnevnega vrveža. Mislim, da je večino stvari, ki sem jih sanjala uresničenih, nekaj pa jih bo še za razviti, dodati. Lokacijsko sem se odločila za Kranj, saj Tit v naslednjem šolskem letu, postaja “prvček”.

Nekje od sredine februarja bo tako foto studio na Gregorčičevi 6, nasproti vhoda v kranjsko knjižnico, uradno odprt 2-krat tedensko za studijska fotografiranja, pa tudi za vsa vprašanja, predloge, ideje. Vsekakor pa bom še vedno izvajala fotografiranja tudi na terenu.

No, sedaj pa še par kratkih besed o otvoritvi. Več bodo povedale fotografije Klavdije Žitnik iz samega dogodka.

Otvoritev sem pripravila v krogu najbližjih domačih, kolegov s katerimi smo že toliko let v stikih in seveda v krogu tistih dam 😉 in njihovih partnerjev, s katerimi sem v preteklem letu več sodelovala in sem se ob njih čudovito počutila. V mislih sem imela, da bo moja otvoritev romantična, snežena. No, saj ne rečem, tudi snežilo je, vendar potem, ponoči. Pred tem pa je ves dan padal ledeni dež. Skrbelo me je, saj so bile cestne razmere katastrofalne. Razmišljala sem, da bi celo odpovedala dogodek, vendar sem se na koncu odločila, da ga ne bom. Zelo sem bila vesela, da so skoraj vsi moji povabljenci uspeli priti. No, nekateri celo z 2 urno zamudo ;)))))

Po pravici povedano sem bila ganjena, ko so se kot jaz pravim “vražje babnice” postavile skupaj in mi pomagale pripraviti dogodek. Darja je v Podljubelju v svoj kombi naložila klavir, ga pripeljala v Kranj in nas tako razvajala z živo klavirsko glasbo. Tanja iz Kotička cvetja in petja mi je zapela Amazing Grace (fenomenalno!), v duetu skupaj z Ines iz Petje na poroki, pa sta zapleli You raise me up, ki sem jo želela posvetiti darlingu, saj mi vedno stoji ob strani in je moja “skala”. Največje presenečenje pa je bilo, ko je zapel moj sine, s spremljavo orglic moje mami, Jeux Interdits (Španska romanca). Opa …. Nisem jokala, vendar sem bila na meji.

Posebno me je presenetila tudi Metka, s sanjskim šopkom iz romantičnih roza vrtnic.

Bil je definitvno čudovit večer, ki ga bom ohranila v lepem spominu. Hvala vam še enkrat vsem, ki ste prišli, kljub katastrofalnim vremenskim razmeram.

Vsi skupaj pa lepo vabljeni v moj foto studio, kjer se bom potrudila, da boste fotografiranja z mano, obdržali v čudovitem spominu. 😀

Foto: www.fotografiranje-dogodkov.si

polonabartol-studio-01

polonabartol-studio-02

polonabartol-studio-03

polonabartol-studio-04

polonabartol-studio-05

polonabartol-studio-06

polonabartol-studio-07

polonabartol-studio-08

polonabartol-studio-09

polonabartol-studio-24 polonabartol-studio-25

polonabartol-studio-18

polonabartol-studio-19

polonabartol-studio-20

polonabartol-studio-26

polonabartol-studio-11

polonabartol-studio-12

polonabartol-studio-10

polonabartol-studio-27

polonabartol-studio-13

polonabartol-studio-14

polonabartol-studio-15

polonabartol-studio-16

polonabartol-studio-17

polonabartol-studio-21

polonabartol-studio-23

Preveri pa še mojo stran o družinski in poročni fotografiji na polonabartol.com.

Komentarji

komentarji

Trackbacks for this post

  1. Fotografiranje nosečnic – Mira - BLOG polonabartol.com - Blog o fotografiji vezi, lepote in moje domišljije.