Družinsko fotografiranje – 5. rojstni dan

Njen rojstni dan je prišel zelo na hitro. Še dobro, da je vsak dan odštevala dni do svoje tako težko pričakovane 5-ke, ki ji odpira vrata v tako želeni, tako težko pričakovani svet.

Ko se le lahko, se umaknemo na deželo. Daleč stran od prometnih ulic, polnih zvokov, vrveža in izpuhov. Umaknemo se v kraje, kjer zvoke avtomobilov zamenja petje ptic, vonj izpuhov in asfalta, pa zamenja vonj zemlje, trav in rožic. Umaknemo se tja, kjer slišimo tišino. Tako naredimo tudi za rojstne dneve.

Naša Pia danes, na nekoč praznik posvečen mladosti, praznuje svoj (ŽE) 5. rojstni dan. Želela si je zabave, družbe otrok in seveda prav posebne torte – Frozen (Ledeno kraljestvo) torte. No, glede na to, da je bila za pusta hrusta tudi Elsa, si verjetno ni prav težko predstavljati, kako velika želja je to bila.

Sama nisem imela želje po peki rojstnodnevne torte. Misel na to mi je predstavlja veliko breme. Ko nekaj delam, si želim vzeti čas, da se lahko temu posvetim z ljubeznijo. Čas je velika vrednota, ki jo moraš znati razporediti. Trenutno ga žal nimam, zato sem se odločila breme peke torte odložiti. Torte Cukerčkov me naravnost navdušujejo, tako po izgledu, kot tudi po okusu, zato sem se odločila, da svoje breme prenesem prav na Uršo. Pogled, ki ga otrok prvič vrže na svojo sanjsko torto je neprecenljiv. Ponos, ko svojo sanjsko torto pokaže drugim otrokom, pa … brez besed. Takolelele ponosna je bila torej naša mala za svojo 5-ko. Da, … Spet je bil čas za družinsko fotografiranje. Tokrat smo za dekoracijo uporabili kar tortico. Hvala Urša, za izpolnjeno poCukerčkano tortico 😀

Sedaj je srečna. Zadovoljna je. Sedaj jih ima kooooončno 5. Sedaj se ji bo končno izpolnila že 2 leti trajajoča, močno v zrak kličoča želja. Sedaj se bo končno lahko vpisala na plezalni tečaj, osvajala smeri in njene male vrhove, ki v resnici niti niso tako majhni in mi včasih kar zastane srce.

Njeno včerajšnje družinsko praznovanje je bilo popolno, danes pa nadaljujemo.

Vse najboljše mala moja. Pa veliko preplezanih težkih smeri 😉

druzinsko-fotografiranje-008-2

druzinsko-fotografiranje-022-2

druzinsko-fotografiranje-023-2

druzinsko-fotografiranje-009-2

druzinsko-fotografiranje-011-2

druzinsko-fotografiranje-012-2

druzinsko-fotografiranje-013-2

druzinsko-fotografiranje-015-2

druzinsko-fotografiranje-019-2

druzinsko-fotografiranje-018-2

druzinsko-fotografiranje-020-2

druzinsko-fotografiranje-017-2

druzinsko-fotografiranje-002-2

druzinsko-fotografiranje-004-2

druzinsko-fotografiranje-003-2

druzinsko-fotografiranje-005-2

druzinsko-fotografiranje-006-2

druzinsko-fotografiranje-007-2

Če te zanima fotografiranje z mano, preveri mojo stran o družinski in poročni fotografiji na polonabartol.com. Dodajam pa še hitra linka do cenika in do forme za rezervacijo terminčka za sestanek ali fotografiranje 😉

Komentarji

komentarji

Če želiš, lahko napišeš svoje mnenje o tej objavi.

Leave a reply.

You must be logged in to post a comment.