Blogam!

Zakaj sem se odločila za pisanje bloga?

Nekoč, dolgo nazaj, sem svoje spomine beležila v dnevnikih, ki sem jih podkrepila s slikami. Ti dnevniki so mi drag spomin na nekaj kar je nekoč bilo in ne bo nikoli več; na ljudi, ki so bili in jih ne bom nikoli več videla; na dogodke, kjer sem prekipevala od energije, ali pa mi je jokalo srce.

Danes, nimam časa, da bi pisala svoje spomine na list papirja, režem in lepim slike, zato sem se odločila, da zopet začnem s pisanjem svojega bloga. Nekoč sem ga sicer že pisala, vendar pa sem ga zaradi priprave na poroko in nenadne smrti moje babice, prenehala pisati – preprosto sem pozabila nanj. Zelo lepo se mi zdi brati spomine na čase v preteklosti, ki so jih vsaj na nekaj listih zapisali moji stari starši. Žal, zapisov ne spremljajo slike, ki bi mi lahko v živo naslikale dogodke. Z današnjo tehnologijo pa predvidevam, da mi ne bo težko, saj je vse samo v kliku.

O čem nameravam pisati?

Hm… dobro vprašanje. Verjetno kar o vsem kar me zanima in tega je res veliko; o tem kar se mi dogaja, o razmišljanjih, o mojih delih, inspiracijah ipd. Strast za fotografijo me navdaja že od malih nog, čeprav sem se ji resneje začela posvečati šele pred dobrima dvema letoma, s čudovito izkušnjo prve nosečnosti, materinstva in doživetja svoje poroke. Z vsemi izredno doživetimi občutji sem spoznala, da trenutki sreče, veselja, navdušenja vse prehitro bežijo mimo nas, zato sem svoje delo želela predstaviti tudi na spletu, kjer me najdete na http://polonabartol.com/.

Ljubezen

Komentarji

komentarji

Če želiš, lahko napišeš svoje mnenje o tej objavi.

Leave a reply.

You must be logged in to post a comment.